Sabtu, 31 Desember 2011

My 2011 Things : Hope, Wishes, Resolution.



YAY! 2012 Will be hit us in about 2 days and I'm very excited about that! But, before we smash into them I want to share my '2011 Things' that happened in my life (so far). You can call it a 'flashback' things or whatsoever, and maybe this post will divide to several post because it will contain so much things :>


Ga cuma yah yang sedikit personal, gue juga mau pangpang beberapa hal yang gue suka dari dunia hiburan selama 2011 baik Internasional ataupun lokal :) Here we go!

2011 will be officially end about 2 hours again, here, in West-side time of Indonesia. There's only 3 things that I want to share before 2011 gone and before 2012 come. Here it is :

I HOPE that personally, I can be a better person than this year. And, I really hope I can do my best for my school and studies even more. I want to be closer to Allah SWT of course.

MY WISHES, I onliy wish for a better mmmm life. I want to live my life, I want to be more what shall I say this, enjoying my life? Maybe. I wish that I can be a better kid for my parents and a good friend for my friends :)

MY RESOLUTIONS for 2012 is :
- Focus at school.
- Study more!
- Final Task or TA/Tugas Akhir doing well
- Get a good fieldwork job training/PKL of course
- Pass the National Exam!

Last, but not least, I will never FORGET about everything happened in my 2011 life so far. Whether it a good or bad one, I will crave them and keeping them in my mind. So I can learn from them be more mature because what? I have to be growing up to reach my goal; be a better better person :)

RMRPS
 
NB :
This is my last post on 2011 (uuu :'I), but don't worry! I'll try my best to keep this blog from a hibernate and I HAVE AN ANNOUNCEMENT! I already made another blog of mine that focus on music more! But, well, that blog will use Bahasa for the post and a little mix with english. But I will try to make an entire english post there too :) Feel free to visit!

Soooooo I can focus about my personal things on this blog :)

NB Again :
Thank you very much for anyone who read/visited my blog, especially all of you that came from another country (I'm Indonesian) and I'm sorry if I did sometihng wrong with my english. I'm still learn, though. So, feel free to give me a critic or any suggestion as long that can me or my blog better :)

The last NB! I promise :
Thanks Maharani Fitri Lestari Nurnia my twinzzz! Thanks for checking my blog every times I post something new :D Check her blog out!

Jumat, 30 Desember 2011

My 2011 Things : BOOKBUZZ!




YAY! 2012 Will be hit us in about 2 days and I'm very excited about that! But, before we smash into them I want to share my '2011 Things' that happened in my life (so far). You can call it a 'flashback' things or whatsoever, and maybe this post will divide to several post because it will contain so much things :>


Ga cuma yah yang sedikit personal, gue juga mau pangpang beberapa hal yang gue suka dari dunia hiburan selama 2011 baik Internasional ataupun lokal :) Here we go!

12. TO KILL A MOCKINGBIRD - HARPER LEE
Original Cover
Indonesian Cover























This book gave me different vibe. I'm not used to read this kind of book but To Kill A Mockingbird.... it's good. Recommended :)

11. INKHEART - CORNELIA FUNKE

Original Cover (also Indonesian Cover)
You (maybe) already know about this movie. NAH. Read this book, don't watch the movie! It has 2 sequel (It's a trilogy). But, the second and third is not translate to my language UGH.

10. NGUPING JAKARTA - KUPING KANAN & KUPING KIRI


This one is sooooo funny =))))))))) Nguping in English means 'eavesdrop'. This book basically contain some post from ngupingjakarta.blogspot.com (their official blog) and about peoples in Jakarta that had a conversation in a wrong way.


9. INCARCERON - CATHERINE FISHER


8. KENING - RAKHMAWATI FITRI


Buku ini keren. Fitrop berhasil bikin gue masuk ke curhatannya dia. 6 bab pertamanya (y) (y)

7. CELL - STEPHEN KING


6. PERPUSTAKAAN AJAIB BIBBI BOKKEN - JOSTEIN GAARDER

Indonesian Gold Edition Cover
Jostein Gaarder developt us the new way to read. It's pretty confused me how to read this one but when I realized, I couldn't stop to read this!

5. THE GHOST - ROBBERT HARRIS

Indonesian Cover
4. BRISINGR - CHRISTOPHER PAOLINI


I just one to say this : INDONESIAN TRANSLATOR, PLEASE, COME ON! TRANSLATE THE LAST INHERITANCE CYCLE BOOK! I'M DYING HERE!

3. HOLD ME CLOSER, NECROMANCER - LISH MCBRIDE

Indonesian Cover
2. POCONGGG JUGA POCONG -@poconggg A.K.A ARIEF MUHAMMAD


'Pocong' Is an Indonesian ghost that covered by white shroud and jumping around. Well, this one is NOT a horror/thriller book, just a comedic one. @poconggg  succeed makes me laughing hard =)))))))

1. And the first one is............


THE HUNGER GAMES


THIS BOOK IS FIRE! I CAN'T WAIT TO SEE THIS MOVIE NEXT YEAR! :)

Kamis, 29 Desember 2011

My 2011 Things : MUSICBUZZ!




YAY! 2012 Will be hit us in about 2 days and I'm very excited about that! But, before we smash into them I want to share my '2011 Things' that happened in my life (so far). You can call it a 'flashback' things or whatsoever, and maybe this post will divide to several post because it will contain so much things :>


Ga cuma yah yang sedikit personal, gue juga mau pangpang beberapa hal yang gue suka dari dunia hiburan selama 2011 baik Internasional ataupun lokal :) Here we go!


MY FAVORITE ALBUM!

ADELE - 21

Just loved it. You can't NOT love this album! Simply the best album of the year.

Fav Songs : Rolling In The Deep, Rumour Has It, Don't You Remember, Someone Like You.


BEYONCÉ - 4

Personally, this is everything. Different. Her best, so far. Can not passed a day without (at least) hear one song from this album :)

Fav Song : All of them.
BON IVER - BON IVER
Never expected to like something like Bon Iver, but, well, I'm wrong.

Fav Song : Perth, Tower.

ED SHEERAN - +

So shooting. I mean, shooting. This album with the others 3 before is made my day and shooting me this year.

 Fav Song : Wake Me Up, The A Team, Give Me Love, Lego House.


RIHANNA - TALK THAT TALK



I can't believe I love her album this much but OMFG this girl really makes me want to fuck dance!

Fav Song : Except We All Want Love, I love all of them.


The other album I liked in 2011 :


(From left to right) Lady Gaga Born This Way, Coldplay Mylo Xyloto, Paramore Singles Club, Drake Take Care, Nicki Minaj Pink Friday and Natalia Kills Perfectionist
SINGLES

ADELE - ROLLING IN THE DEEP
Fav Line : You're gonna wish for never had met me
Reason : Don't know why, just like it.



ADELE -SOMEONE LIKE YOU
Fav Line : Never Mind I'll find, someone like you
Reason : It just... UGH.

BEYONCÉ - COUNTDOWN
Fav Line : It's hard! Maybe everytime she said 'boo'
Reason : It's funny =)))))

BEYONCE - LOVE ON TOP
Well, the full one is the best, not THIS.
Fav Line : absolutely the REFFRAIN!
Reason : So sweet :)

RIHANNA - WE FOUND LOVE
Fav Line : WE FOUND LOVE IN HOOOOPPEEELEEEESSSSS PLAAAAACCEEE
Reason : She repeated it about 20 times so....

LADY GAGA - BORN THIS WAY
Fav Line : I'm beautiful in my way, cause God makes no mistake I'm on the right track baby I was born this way
Reason : everybody should like that line

PARAMORE - MONSTER
Fav Line : I'll stop the whole from turning int monster, the world is ours
Reason : It's like their could do that :)

BON IVER - HOLOCENE
Fav Line : the whole lyrics, hard to choose. The Instrument is >>> I think.
Reason : >>>>

ED SHEERAN - THE A TEAM

COLDPLAY - PARADISE
Fav Line : She dreamed para para paradise when she closed her eyes
Reason : I don;t know =))

DEMI LOVATO - SKYSCRAPER
Fav Line : The reff.
Reason : It's like 'BITCH I'M GONNA SHOW YOU WHAT I CAN DO SO SIT YOUR ASS DOWN AND WATCH!' something to prove.

NICKI MINAJ - SUPER BASS
Fav Line : After the first reff she said polo, mogul =))
Reason : That's funny =))

NATALIA KILLS - FREE (feat. WILL I AM)
Fav Line : My wallet anorexic
Reason : her wallet is anorexic? That's line is genious!

WILLIAM FITZIMMONS - BEAUTIFUL GIRL



BEST SONGS THAT SHOULD HAVE BEEN A SINGLE

LADY GAGA - HEAVY METAL LOVER, HAIR
BRITNEY SPEARS - HOW I ROLL (Please)
BON IVER - PERTH
KE$HA - THE HAROLD SONG, SLEAZY (Plus all the remixes)
KELLY CLARKSON - DARK SIDE
COLDPLAY - CHARLIE BROWN

SONGS THAT SHOULD'VE NOT BE A SINGLE

KATY PERRY - THE ONE THAT GOT AWAY
(It's good, but the other Teenage Dream songs is better)
KE$HA - BLOW
(It's FIRE, but.... The Harold Song, Cannibal, Sleazy....)

KELLY CLARKSON - STRONGER (WHAT DOESN'T KILL YOU)
(Kelly, DARK SIDE, Kelly, DARK SIDE >>>>>>)

BEST VIDEOS


Rihanna's S&M

Fav Part : When she was trapped in some plastic with the reporters.
Rihanna's We Found Love
This is absoulterly best video of the year.

Fav Part : When Rihanna throw up.


Lady Gaga's Marry The Night

Well, this one is very VERY long haha

Fav Part : The last 30 seconds.

Beyoncé's 1+1

One word : Sexy.

Fav Part : That picture.
Beyoncé's Dance For You

Another sexiness from The Queen uuuu :>

Fav Part : Blower!

Beyoncé's Countdown

It's cute :)

Fav Part : When She rubbed her belly :>
Adele's Rolling In The Deep

Despite she was sitting all the time....

Fav Part : The glasses, there was so much glasse, I mean... How the team are.....  

Britney Spears's Criminal
Fav Part : Well, I like the story.

Coldplay's Every Teardrop Is Waterfall

THE EFFECT! UGH!

Fav Part : The effect, like I said.

Coldplay's Paradise
Fav Part : When the elephant rode a bike =)))
Bon Iver's Bon Iver Deluxe Set
And what I means is EVERY SINGLE VIDEOS! Well, my personal favorite is Perth and Tower :)

Katy Perry's Last Friday Night (T.G.I.F)
WERK! =))))))

Fav Part : I can't pick one =))

Nicki Minaj's Super Bass
Fav Part : When she's in the ice-motorbike wow
Ed Sheeran's You Need Me, I Don't Need You
Fav Part : The Sign-language dance.

And the last one is...
Ed Sheeran's Lego House
Ed Sheeran (or Rupert?) Lego House!

Fav Part : When Rupert on stage =))

BEST PERFORMANCES

THIS IS WHAT A 'PERFORMANCE' SHOULD BE

SHE IS PREGNANT. PREGNANT.

This is soooo perfect.

I love this song even more when she did it live. Despite the playback track was too loud, she still sang it.

Agnes Monica Dekade Transcorp Performance
Buat orang-orang Indonesia, yang namanya inspirasi itu bisa muncul dari mana aja. Mirip-mirip dikit itu wajar, penyanyi sekelas Beyoncé, Gaga, Rihanna aja masih suka kena masalah karena mirip seseorang. Tapi liat dulu performancesnya! Jangan asal ngomong. Kalau kalian bandingin performances Agnes sama penyanyi Indonesia lainnya. BAH.

WOW. That's a lot actually =)))) Well, this year has been great year in music (for me). I like the competition between the musicians to keep getting better and better than ever. I hope Indonesian Musicians can look at these performances and be MORE creative.

RMRPS

My 2011 Things : PERSONAL LIFE!



YAY! 2012 Will be hit us in about 2 days and I'm very excited about that! But, before we smash into them I want to share my '2011 Things' that happened in my life (so far). You can call it a 'flashback' things or whatsoever, and maybe this post will divide to several post because it will contain so much things :>


Ga cuma yah yang sedikit personal, gue juga mau pangpang beberapa hal yang gue suka dari dunia hiburan selama 2011 baik Internasional ataupun lokal :) Here we go!

1. 10 MARET 2011


17 TAHUN! 2011 ini (Alhamdulillah) Gue sampe keumur 17 tahun dimana bisa dibilang gue udah mulai dewasa. Gue liat semua semua kejadian dari berbagai perspektif yang berbeda mulai tahun ini, gue belajar ga egois dan belajar buat menempatkan segala sesuatu pada tempatnya dan skala prioritasnya. 2011 is such a great year for my own life :)

2. JHON KANA 2010


Uuuuu :'> Di tahun ini gue ngerasain yang namanya perjuangan dengan satu keluarga bareng Jhon Kana. Mempersiapkan kegiatan, dimarahin, main, ngedidik dsb. bareng mereka dan baru ditahun ini gue bisa 'mendekat' ke mereka. Bukan berarti di 2010 gue ga deket, tapi di tahun ini gue bisa lebih menghayati apa sih yang namanya rekan, keluarga, teman satu angkatan paskibra Kota Bandung ini :')

3. PUS-AS PASKIBRA KOTA BANDUNG 2011


Pertama, Pus-As. Di kegiatan ini gue ngerasain yang namanya 'praktek' kerja yang bener, tanggung jawab, kerjasama dan lain-lain. Gue rasain gimana capenya jadi seseorang yang 'bekerja' dibawah tekanan, mendidik seseorang dan kerjasama sama rekan SERTA hidup mandiri. Totally different with the last year experiences. Ada beberapa moment yang gabisa gue lupain, yaitu saat ....... gue liat adik-adik gue mendapatkan hak nya which is made me cried like a baby :') and that things hapenned twice at the 'Pengukuhan' Paskibra Kota Bandung 2011. Saat dimana adik-adik Bimanda SMKN 4 Bandung, resmi jadi Anggota. Oh my goooooddddd I can't :')))))))


4. MY TEENAGE LIFE!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKHIRNYAAAAAAAAAAAAA Gue ngerasain gimana jadi remaja yang normaaaaaal! Dimana 2 tahun terakhir ga bisa gue kecap tapi ditahun ke3 gue di sekolah gue bisa rasain semuanya. Mulai dari pulang bebas, main sama temen dan lain-lain-lain-lainnnnyyyaaaaaa :)

5. 'MISI RAHASIA'

Ini sesuatu banget, gue terlibat suatu 'misi' atau bisa gue bilang... skandal buat gue. Melibatkan 3 orang terdekat gue yaitu mbak Chantik, Maharani dan Tiara Ajeng. Gue ga bisa cerita banyak tapi kayanya ini bakal bikin gue cekikan kalau nginget-nginget kejadian ini =))))))))))))))))))))))))

6. JAVA!


Well, ga semua kenangan Java itu baik tapi gue rasa belajar Java tahun ini benar-benar ngedidik gue buat belajar bener dan NGERASAIN gimana rasanya jadi ank kuliahan. SO, buat temen-temen yang udah niat ngelanjutin kuliah tapi belum siapin mental buat prosesnya hati-hati ya, belajar di kuliahan akan jauh beda sama belajar di sekolah :) *Java disekolahan gue sendiri itu modulnya dari S1 so that's why I said....*

7. SAW PARAMORE CONCERT LIVE!


THIS.IS.THE.BEST.THING.ON.MY.2011.LIFE! ABSOLUTELY!
Walaupun waktu itu lagi puasa, tapi ya ampun keren banget! Semoga aja pas mereka ke Indonesia lagi, bisa Meet&Greet :) Amin.
Mungkin masih banyak sih, tapi kayanya gue gabisa tulis satu persatu, dan yang bisa gue share mungkin cuma segini untuk personal life gue sendiri. Yang pasti, di tahun 2011 ini gue belajar banyak banget hal dan ngalamin banyak hal baru.

 Gue rasa 2011 jadi garis start buat gue, gue nemu tujuan gue dan berusaha buat gapai itu dari tahun ini :)



To Be Continue....

Rabu, 28 Desember 2011

2011 = 17, 2012 = 18... Oh My

Ada yang ngerti maksud judul postingan ini ga?
Maksudnya gini.... di tahun 2011 ini Saya kan berumur (Alhamdulillah) 17 tahun, umur dimana segala sesuatunya bisa dibilang legal dan sudah cukup dewasa ya. Dimana Saya secara resmi udah menjadi warga negara Indonesia yang sah buat nge-vote di pemilu, udah punya identitas resmi dan yah bisa dibilang seperti kata Saya tadi, legal.

Tapi, Saya rasa masih banyak sekali hal yang harus dibenahi dari diri Saya ini karena sejatinya (cieelah) diumur 17 ini Saya masih ngerasa ga ada bedanya sama anak-anak dengan umur 17 tahun kebawah. Belum lagi Saya harus hadapin kenyataan kalau tahun depan, 2012 umur Saya udah berkurang lagi jadi 18 tahun (Oh Lord, I'm getting older hiks).

Saya harap tahun depan bisa memperbaiki diri sebai-baiknya deh. Belum lagi harus udah fokus Tugas Akhir, UN, US, Ujian Produktif dan lain-lain. 2012, Be a better year than 2011 ya!

RMRPS

ATTENTION!
In the next post, I will post a list of my best things on 2011 whether that in music industries or my own life! So... stay tuned!

Nb : I don't know if I can make that happen soon but I'll sure I'll try! :)

Sabtu, 24 Desember 2011

Random Post (8)

Resolution for my 2012 room :
1. The 'DO NOT DISTURB' board for my beloved door
2. The 'DO NOT ENTER WITHOUT PERMISSION' board
3. The 'CLEAN IT UP AFTER YOU MESSED IT' board
4. The 'LEAVE ME ALONE' board
5. The 'GET OUT FROM MY ROOM' board
6. The 'DO NOT EVEN TRYING TO USE MY THINGS WITHOUT PERMISSION' board
7. The 'KNOCK THE DOOR, PLEASE' board
and the last but not least
8. The 'THIS IS MY FUCKING DAMN ROOM, YOU HAVE YOUR OWN SO GET THE FUCK OVER IT I HAVE MY OWN WORLD TO TAKE CARE AND I HAVE MY OWN IMPORTANT THINGS TO DO ALONE, IT MEANS I DON'T WANT TO BE DISTURB OR WHAT EVER SO GO TO YOUR FUCKING ROOM AND DON'T EVER TRY TO COME BACK TO MY FUCKING DAMN CASTLE AGAIN' board.

Jumat, 23 Desember 2011

THE FIRST OFFICIAL SOUNDTRACK FOR THE HUNGER GAMES!

Taylor Swift (feat. The Civil Wars) - Safe And Sound (Audio)

ASFHEWABOGJAOUEHGUAQHEG OMG I CAN'T F-CKING BREATHE!
HERE WAS IT, THE FIRST OFFICIAL SOUNDTRACK FROM THE HUNGER GAMES MOVIE BY TAYLOR SWOFT AND THE CIVIL WARS, SAFE AND SOUND!

Well, i don't really expected Taylor Swift will be the person that make The Hunger Games soundtrack. Really. I thought that something more mmm.. 'hardcore' will make it. But well, it doesn't matter anymore because She's killed this song so much!

Listen above for the song!

RECOMMENDED : HOLD ME CLOSER, NECROMANCER

 International Cover

Indonesian Cover

Jujur ya, buku ini udah wara-wiri dari sekitar pertama kali gue mulai jalan-jalan sendiri buat beli buku (pertengahan tahun ini) dan later gue tau kalau ni buku udah keluar dari tahun 2010 dan mungkin memang baru masuk Indonesia sekitar tahun 2011 ya.

Sebelum akhirnya gue beli, ada beberapa pertimbangan yang bikin buku ini tetep stay di list have-to-buy gue, yaitu : cover. Emang kita ga boleh judge buku dari sampulnya (gue bahasa habis ini ya haha) tapi ya... liat dulu deh Indonesian Version buat sampul Hold Me Closer, Necromancer (HMCN) ini. Sesuatu banget (buat selera gue) dan sedikit apa banget (again, buat gue). Padahal sampul internasionalnya menurut gue better daripada yang Indonesia.

NAH sekarang kita ke reviewnya! YAY!
Seperti yang gue bahas sebelumnya, kita ga bisa nilai buku dari sampulnya dan buku ini adalah salah satu buku yang bisa bikin gue terperangkap buat baca buku ini dalam kurun waktu singkat! Temanya fantasi, atau lebih tepatnya dark-fantasi, tapi... sedikit komedi, romance juga ada.... gue jadi bingung ._

HMCN bercerita tentang Sam, cowok 20 tahunan, Drop Out dari kuliahannya dan kerja jadi pramu saji di restoran cepat saji yang belakangan terungkap kalau dia itu sebenernya seorang Necromancer (Pembangkit mayat, berurusan sama arwah, atau bisa disebut sealiran sama Ki Joko Bodo) yang changes his whole life banget. Okay, gue rada suck di bagian story-telling dan gue ga mau spoil anything ke kalian jadi kita skip sampe sini =))))

Yang gue suka dari buku ini, ga kaya buku-buku fantasi lainnya yang lagi ngetrend atau udah ada, petualangan Sam ga bisa dibilang seserius yang umumnya (Walaupun emang masalahnya ga ringan), gaya tulisan ciptaan Lish McBride ini santai banget dan anak muda banget! Di buku ini juga ada romance nya yang ga kaya buku-buku umumnya yang sekali liat kelepek-kelepek yakin jadi jodoh kawin punya anak love forever and ever after gombal gimana gitu tapi ya normalnya anak muda. Pont plus!

Buku ini salah satu buku must-read yang sekali kalian baca pasti bikin kalian ingin baca terus! Ayo cari Hold Me Closer, Necromancer di toko buku terdekat hahaha :)

RMRPS

Nb : Katanya sih bakal ada sekuelnya, tapi ga tau ya. Hope so!

Jumat, 16 Desember 2011

Honestly by Kelly Clarkson AKA SHUFFLE MUSIC GAME!

Lagi random, boring, dan ga tau harus ngapain, gue nyari soal-soal buat main shuffle music game, dimana kita shffle iPod atau music player kita dan kita sesuaikan dengan pertanyaannya. Disini gue bakal nyobain berbagai macam pertanyaan dan bentuk mainannya akakakak okay kita mulaaaaaaaaaaaaaai

*ini pake iPod library gue ya*


————————–
1. Put Your MP3 Player on Shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. You must write down the name of the song no matter how silly it sounds!
4. Put any comments in brackets after the song name.
5. Tag at least 10 friends
————————–
1. What do your friends think of you?
Don't Let It Break Your Heart - Coldplay (what a nice friends I have)

2. If someone says, “Is this okay?” You say?
Speechless - Lady Gaga (I won't say anything, then =))))) )

3. How would you describe yourself?
Rude Boy - Rihanna (OH MY GOD =))))))))))))))) )

4. What do you like in a guy/girl?
Till The World Ends - Britney Spears (mm..... a guy/girl who want to spend their time with me until the end of the world?)

5. How do you feel today?
Breathe (Until Tomorrow) - Paramore (I hope I still alive tomorrow, amen)

6. What is your life’s purpose?
Heartbreak Warfare - John Mayer (Did you-it refering to my iPod-mean I have to fight then... being broken heart????)

7. What is your motto?
Mean - Taylor Swift (I am... Mean?)

8. What do you think about very often?
Resentment - Beyonce  (No no no... I'm a good guy without any grudge =))) )

9. What do you think of your best friend?
All I Wanted - Paramore (You are all what I wanted guys :> )

10. What do you think of the person you like?
Paradise - Coldplay (You make me feel like I'm in paradise beybeeeeeeeh)

11. What is your life story?
Work It Out - Beyonce (Work my life whoooaaaa)

12. What do you want to be when you grow up?
Anthem of Our Dying Day - Story Of The Year (..... being a fortune-teller?)

13. What do you think of when you see the person you like/love?
Tik Tok - Ke$ha (You make my heart like tik tok, gurl)

14. What will you dance to at your wedding?
How To Love - Lil Wayne (uuuuuuuuuuu cuteeee :> )

15. What will they play at your funeral?
Lightweight - Demi Lovato (uuuuuuu :> )

16. What is your hobby/interest?
Sunburn - Owl City (B-tch, I might be had skin cancer if I do that too often -_-)

17. What is your biggest fear?
Born This Way (Country Road Version) - Lady Gaga (So.... I was born what way?)

18. What is your biggest secret?
Commander - Kelly Rowland (I'm the commander of the world!!!!!!!)

19. What do you think of your friends?
Last Friday Night (T.G.I.F) - Katy Perry feat. Missy Elliot (Do it AAAAAALLLLLL again!)

20. Waking up song?
Emergency - Paramore (AISFHAJLGKENHAOGAEHJO I'M LATE TO GO TO SCHOOL!)

21. First Day of School song?
I'm The Best - Nicki Minaj (Get out of my way you biatttch I AM THE BEST HERE!)


22. What's your Falling in Love song?
Do It Like A Dude - Jessie J (I will loving you like dude babe)


23. Your Fighting Song
Signs - Beyonce feat. Missy Elliot (I will punch your ugly face so it will be your best sign evah)


24. Your Prom song?
Push - Avril Lavigne (I'll push everybody. Or...?)


25. Your Life refflected by?
Hallelujah - Paramore (Well, no. I'm a moslem)


26. When you had some Mental Breakdown, the song is?
Get Outta My Way - Kylie Minogue (B-TCH GET OUTTA MY WAY LEAVE ME ALONE!)


27. Your Driving song?
Beauty And Madness - MYMP (ooooo)


28. Your Flashback song?
Throwing Punches - Paramore (Throwing punches to all the bad bad memmories)


29. Getting Back Together song?
Countdown - Beyonce (I will killing you softly if you don't want to getting back with me =)))) )


30. Losing Your Virginity song? (lol this question is hhhh)
President Carter - Lil Wayne (I call him? =))) )


31. Wedding Song?
Bad Influence - Pink (errrrrrrrrrr)


32. The song of the Birth of Child?
Beyonce Interlude - Beyonce (So Beyonce will..... singing for my future son/daughter)


33. Your Final Battle song?
One Last Thing - Mac Miller (One last thing, you'll lose!)


34. Your Death Scene song?
Little Bad Girl - David Guetta feat. Taio Cruz (errrrrrrrrrrrrr)


35. What does next year have in store for me? 
Just The Way You Are - Bruno Mars (So... I don't have to buy anything?)

36. Whats my love life like? 
All Of The Lights (Interlude) - Kanye West (Bright, I guess. Amen)

37. What do I say when life gets hard? 
Not In Love - Natalia Kills (Like  said, My love life will be bright)

38. What do I think when I get up in the morning? 
Virus - Bjork (OH MY GOD I INFECTED!)


39. What do you want as a career? 
Free - Natalia Kills (I WANT FREE!)

40. Your favorite saying? 
Don't Trust Me - 3OH!3 (No no no NO! You are all can trust me of course :> )

41. Favorite place? 
Just Like Me - Paramore (errrrrrrrrrrrr)

42. What do you think of your parents? 
Hold It Agains Me - Britney Spears (hahaha)

43. Where would you go on a first date? 
Gorgeus - Kanye West (To a gorgeus place)

44. Describe yourself? 
Just Dance - Vanilla Sky (Easy going!)

45. What is the thing I like doing most? 
Sleazy Remix 2.0 Get Sleazier - Ke$ha feat. Lil Wayne, T-Pain, Andre 3000 and T.I (EW)

46. What is my state of mind like at the moment? 
Pressure - Paramore (Yeah, kindda)

47. How will I die? 
Right Thru Me - Nicki Minaj (ooooooooo) 

48. What do you do when you see your friends? 
Live Like You're Dying - Lenka (Come on guys!)

49. How does your boyfriend/girlfriend make you feel? 
Last Kiss - Taylor Swift (Like I want to be kiss?)

50. How does your ex make you feel? 
Hanya Dirimu - Keyko (Hanya dirimu yang bikin gue UGH)

51. If you were to die today, you would feel (like) 
Hometown Glory - Adele (I want to go to my hometown.........)



52. What was high school like?
Green Light - Beyonce (UGH)


53. What song describes you?
Please Don't Leave Me - Pink (Is it?)


54. What will you post this as?
Honestly - Kelly Clarkson
 
 
Copyright © RMR Putra Suranegara
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com