Minggu, 18 September 2011

RECOMMENDED!

In my previous posts, i said that i can't life without music-and, that's true. Dan di post ini Saya mau sedikit share lagi tentang musik :D

First of all, i'll tell you i like EVERYKIND or EVERYTYPE of music, wheter it pop, rock, dance, rnb or every genre-I JUST LOVE IT! Kebetulan mood Saya akhir-akhir ini lebih suka musik yang real instrumen ga pake musik elektrik aneh-aneh yang lagi seliweran di dunia permusikan.

ADELE - 19, 21


I AM IN LOVE WITH THIS FUCKING DAMN ADELE! Her voice, her songs, her self, it's just PERFECT! Recommend banget, emang sih hampir semua lagunya yaaa sedikit broken-hearted gitu tapi meeen suaranya ituloh. Mana video klipnya itu simple tapi nyeni banget! Tiada hari tanpa Adele deh pokoknya <3

My fav : Chasing Pavements, Tired, Hometown Glory, Rolling In The Deep, Someone Like You, Rumour Has It, Don't You Remember, He won't Go.


BON IVER - FOR EMMA, FOREVER AGO and BON IVER


I AM IN FUCKING FUCKING DAMN LOVE WITH HIS MUSIC! Bon Iver can make me feel calm whenever i'm hear his song, EVERYSINGLE SONG! YEA! For Emma, Forever Ago is more acoustic than Bon Iver BUT Bon Iver more fresh and have something new-something different than For Emma, Forever Ago. 

My Fav : OMG I can't even choose one! But my most favorable song from Bon Iver is... Perth :)

EFEK RUMAH KACA - EFEK RUMAH KACA, KAMAR GELAP


ONE (or maybe the only one) OF BEST BAND  I'VE EVER HEARD IN INDONESIA. Efek Rumah Kaca, if you talk about 'music', then you MUST hear this band. Why? Because, ya, well musik Indonesia akhir-akhir ini menurut Saya amburadul. AMBURADUL banger. Ga nyalahin musik melayu, ga nyalahin yang lipsyinc dan ga nyalahin musik mainstream lainnya TAPI Efek Rumah Kaca bener-bener band yang mempunyai kualitas! Lirik lagu mereka berani, bukan tentang cinta aja tapi hal umum (termasuk politik). Satir. Mengkritik. Pokoknya TOP deh. Salut banget buar Efek Rumah Kaca :D

My fav : Just hear everysingle song in their 2 album. You'll like it all, i promise :D

PARAMORE


AND DON'T YOU DARE TO THINK I WOULDN'T MAKE THIS FUCKING AMAZING BAND IN THIS LIST! YOU MUST LISTEN TO EVERYSINGLE SONG EVERY ALBUM EVERY LIVE PERFORMANCES OF THIS BAND :D

My Fav : you know what i like, ALL!

Well, mood denger musik Saya suka ganti-ganti sih dan kebetulan first three from this list i've been listening everyday right now. Semoga bisa jadi referensi juga ya :)


RMRPS

0 komentar:

Posting Komentar

 
 
Copyright © RMR Putra Suranegara
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com